Info

TAPAHTUMAPAIKKA

Lasten Koo Games tapahtuma järjestetään Kuopion Väinölänniemen stadionilla.

LASTEN KOO GAMES OHJEET

  1. Nouda osallistumispassi ennen tapahtumaa K-kaupoista. Noutopisteinä Kuopion ja Siilinjärven alueen K-marketit, K-Supermarketit, K-Citymarketit, Neste Puijonlaakso ja Särkiniemi, Budgetsport Matkus, Intersport Kuopio ja Siilinjärvi.
  2. Lasten Koo Games on jaettu kahteen ryhmään, pienet ja isot lapset. Jos perheessä on sekä alle 5 vuotiaita ja yli 5 vuotiaita niin valitsette itse kumpaan haluatte osallistua. Tapahtuma on kyllä niin mukava, että voi osallistua vaikka molempiin.
  3. Lasten Koo Games rastit lapset kiertävät yhdessä vanhempien kanssa. Rasteilla on ohjaajat, jotka ohjeistavat ja ojentavat pienen palkinnon heti suorituksen jälkeen.
  4. Pomppulinnoissa on vahdit. Muistetaan, että vastuu lasten pomppisesta on vanhemmilla.
  5. Täydet osallistumispassit palautetaan K-Market Konttikaupan edessä olevaan postilaatikkoon. Kaikki osallistumispassin palauttaneen kesken arvotaan K-ryhmän lahjakortti.

OSALLISTUMISPASSI

Osallistumispassit tulevat noudettaviksi Kuopion ja Siilinjärven alueen K-kaupoista kesäkuussa.

PYSÄKÖINTI VÄINÖLÄNNIEMELLÄ

Alueen liikennemerkit ovat aina voimassa ja valvontaa suorittaa pysäköinninvalvonnan lisäksi Itä-Suomen poliisi, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaupungin omistamilla puistoalueilla maastoon ei saa pysäköidä.

Uimalan läheisyydessä, tenniskenttien ja rannan välissä on pysäköintiin tarkoitettu P-alue, joka jää monelta huomaamatta, sillä käynti alueelle on Kallanranta / Satamakadun risteyksestä. Uimalan puoleisella katualueella on liikennemerkein merkitty pysäköintikieltoalue, mutta Kuopionlahden puoleiselle kadulle saa pysäköidä lähes koko matkalta molemmille puolille katua. Vain sillan jälkeen mutkassa ja kasinon kohdalla pikku-uimalaan asti on toinen puoli pysäköintikieltoa.

Ison uimalan ja jäätelökioskin välinen alue on pysäköintikieltoaluetta. Edes läpiajo ei ole sallittu.

Stadionilla urheilutapahtumia varten yli sadan autopaikan pysäköintitarve on katu- ja liikennesuunnittelussa otettu huomioon ja mahdollistettu lähialueelle. Myös Satamakatu on kesäaikaan molemmin puolin käytettävissä, niin sataman kuin Väinölänniemen käyttäjiä varten.

SAAPUMINEN TAPAHTUMAAN

Suosituksena saapua Väinölänniemen stadionille jalkaisin.

Sisäänkäynti stadionille pääsisäänkäynnin porteista.

PALVELUT

Alueella on K-Market konttikauppa, joka toimii kahviona. Myytävänä edullisesti makkaraa, kahvia, munkkia ja pillimehua. Maksutapana käteinen ja kortti.

HINNASTO:
Kahvi 2 €
Tee 1 €
Munkki 2 €
Makkara 2 €
Pillimehu 1 €

Kahvion yhteydessä mikropiste, jossa on mahdollista lämmittää lastenruokia.

WC

Tapahtumassa on käytössä stadionin wc-tilat, jotka sijaitsevat stadionin päätykatsomon Rönön päässä. Lisäksi wc-tiloja on päätykatsomon pukuhuoneissa, joihin kulku katsomon keskeltä esiintymislavan vierestä.

ENSIAPU

Tapahtuman ajan alueella päivystää ensiapuryhmä

LISÄTIETOJA TAPAHTUMASTA

J & J Ohjelmat Oy / Johanna Koskinen

Puhelin +358 442361505

Sähköposti johanna.koskinen@jjohjelmat.fi

Scroll to Top